Pelletkachel CV Compact- auto cleaning en as pers

Pelletketel CV Compact - auto cleaning en as pers

Beschrijving

Pelletketel Compact met auto cleaning en as pers

Met deze pelletketel van Artel met auto cleaning en as pers heeft u nog minder omkijken naar uw ketel. Zoals eerder aangegeven bij de pelletketel met auto cleaning wordt het bij deze ketel nog gemakkelijker één te gebruiken en te onderhouden. De auto cleaning functie zorgt ervoor dat elke 60 minuten de branderbak automatisch wordt gereinigd en dat de ketel op de juiste manier de brandstof/zuurstof verhouding behoud. De kwaliteit van de pellets speelt hierbij wel een rol. Bij een slechte kwaliteit pellet kan het zijn dat er elke 30 minuten moet worden gereinigd.

As pers functie

De as pers functie zorgt ervoor dat de branderbak zich zelf leeg en schoonmaakt. Dit komt door de schraper wat er onder aan het branderbakje is gemonteerd. De as pers functie verplaatst zelf het as en dit scheelt het aszuigen van de de branderbak. Daarnaast wordt het as, vanuit de bak, verplaatst naar de koffer wat naast de pelletketel wordt aangesloten. Dit houdt in dat u alleen de koffer maar 1 keer in de zoveel tijd hoeft te legen. Het aszuigen en legen van de bak onderaan de ketel is niet meer van toepassing. Dit wordt allemaal voor u gedaan zodat u nog minder omkijken heeft naar de ketel.

Keramisch gloeielement

De compact ketel van Artel heeft standaard een keramisch gloeielement. Dit element zorgt ervoor dat de pellets gaan branden in de opstartfase. Een keramisch gloeielement heeft een veel langere levensduur dan de standaard uitvoering. Dit maakt de Artel pelletketel uiterst betrouwbaar !

Pelletketel cv Compact- auto cleaning en as pers € 4.069,23
Pelletketel cv Compact- auto cleaning en as pers € 4.069,23

16 KW met warmte voor max. 300m3: € 4.069,23 (Exclusief subsidie)
20 KW met warmte voor max. 380m3: € 4.598,00 (Exclusief subsidie)
24 KW met warmte voor max. 430m3: € 4.828,00 (Exclusief subsidie)
28 KW met warmte voor max. 540m3: € 5.679,00 (Exclusief subsidie)
34 KW met warmte voor max. 640m3: € 6.092,00 (Exclusief subsidie)


Download Handleiding
Download Handleiding
Download Specificatieblad
Download Specificatieblad
Download Afmetingen
Download Afmetingen